Τρέχω τρέχεις κυνηγώ...

Ένας ευτραφής κύριος ψάχνει απεγνωσμένα ένα καλό κέντρο αδυνατίσματος. Όπως περιπλανιόταν το μάτι του πέφτει σε μία ταμπέλα που έγραφε <<Μοντέρνο κέντρο αδυνατίσματος πρωτοποριακός τρόπος για χάσιμο βάρους>>...
Χωρίς πολύ σκέψη μπαίνει μέσα και η κοπέλα που καθόταν στον γκισέ του εξηγεί πως εδώ ακολουθούν έναν μοντέρνο τρόπο για να χάσεις βάρος χωρίς όργανα γυμναστικής και χωρίς φάρμακα... Μπορείτε μάλιστα να δοκιμάσετε , του λέει, και σήμερα και μάλιστα δωρεάν ανεβείτε αν θέλετε στον πρώτο όροφο και όποια πόρτα βρείτε μπροστά σας ανοίξτε την και μπείτε...
Χωρίς πολύ σκέψη ο τύπος ανεβαίνει γρήγορα στον πρώτο όροφο ανοίγει την πρώτη πόρτα και με έκπληξη βλέπει πως το δωμάτιο δεν υπήρχαν όργανα γυμναστικής παρά μόνο ένα κρεβάτι στο κέντρο. Ώσπου να συνέλθει μια όμορφη κοπέλα μπαίνει μέσα ντυμένη <<ελαφρά>> και του λέει:
- Τρέχεις τρέχω κυνηγάς σαν με πιάσεις με γ....μάς καμπανάκι σταματάς!!
Χωρίς δεύτερη κουβέντα ο τύπος αρχίζει να κυνηγά την κοπέλα γύρω από το κρεβάτι τρέχει, τρέχει,τ ρέχει και μετά από αρκετή ώρα μόλις πλησιάζει να την πιάσει ακούγετε ο ήχος ντριννννννννν!!!!
- Φτου γαμώ την τύχη μου... λέει ο τύπος, εκεί που την είχα έτοιμη δεν πειράζει την άλλη φορά θα της δείξω....
Βγαίνοντας από το δωμάτιο στην πόρτα βλέπει μια ζυγαριά ανεβαίνει πάνω είχε χάσει δύο κιλά. Βγαίνοντας από το κέντρο η κοπέλα τον ρώτησε του φάνηκε πολύ καλό της λέει εκείνος έχασα δύο κιλά. Αν έρθετε και αύριο και πάτε στον δεύτερο όροφο θα χάσετε τέσσερα του λέει εκείνη πονηρά. Ο τύπος το έπιασε το μήνυμα σίγουρα στον δεύτερο θα έχει καμιά καλύτερη γκόμενα...
Την άλλη μέρα πρωί - πρωί νάτος πάλι γραμμή για τον δεύτερο. Πάλι κρεβάτι φώτα χαμηλά μουσική και μια πολύ γκόμενα να του λέει τα ίδια:
- Τρέχεις τρέχω κυνηγάς σαν με πιάσεις με γ....μάς καμπανάκι σταματάς...
Άντε πάλι ο μάγκας αρχίζει το τρέξιμο ουφ και ουφ και κει που πάει να την πιάσει ντριννννννννν!!! το καμπανάκι... ρε γαμώτο πάλι τα ίδια στο τσακ πάλι εκεί που την είχα έτοιμη. Όμως φεύγοντας ζυγίζεται και πράγματι είχε χάσει τέσσερα κιλά!
Κατεβαίνοντας τις σκάλες για να φύγει σκεφτόταν αφού σε κάθε όροφο οι γκόμενες είναι όλο και πιο όμορφες άρα στο έβδομο θα είναι σίγουρα μοντέλα και θα χάνεις και περισσότερα κιλά...
- Εληξε αύριο πάω για έβδομο. Αύριο κλείστε μου ραντεβού για έβδομο, λέει της κοπέλας στο γκισέ...
- Είστε σίγουρος του λέει εκείνη... εκεί χάνετε είκοσι κιλά!
- Τίποτα... έληξε, έβδομο - έβδομο της λέει, και φεύγει.
Την άλλη μέρα πρωί - πρωί ο τύπος μπουκάρει μέσα και χωρίς να προλάβει να του πει τίποτα η υπάλληλος ανεβαίνει έβδομο και ανοίγει την πρώτη πόρτα που βλέπει.
Κλείνει την πόρτα αλλά παρατηρεί ότι η πόρτα δεν έχει χερούλια ανοίγει μόνο απ΄έξω...
Δεν δίνει και πολύ σημασία με τις καύ....ες που είχε... Ξαφνικά ανοίγει μια άλλη πόρτα και μπουκάρει μέσα ένας αράπης 2 μέτρα με ένα παλαμάρι 40 πόντους να κρέμεται σαν εκκρεμές, και του λέει:
- Τρέχω τρέχεις κυνηγώ αν σε πιάσω σε γαμώ καμπανάκια και τέτοιες μαλακίες ξέχασε τα...